Membrana hidroizolanta bicomponenta Hidrostop Medium - Kema

Membrana hidroizolanta bicomponenta Hidrostop Medium cimentoasa rezistenta la inghet-dezghet, permeabila la vapori, recomandata pentru hidroizolarea suprafetelor de beton, precum si, a altor suprafete minerale comune cum ar fi fundatii sau alte elemente din beton ingropate

281,00 lei
Cu TVA
Disponibil pentru comanda
Hidrostop Medium
Cantitate

Kema

Kema este un producator de materiale de constructii de inalta calitate. Investitia constanta in noile tehnologii si procesul de productie moderna, rezulta produse care ofera solutii pentru nevoile unei contructii moderne si de durata.

Mortar bicomponent hidroizolant pe bază de ciment, impermeabil la apă, uṣor flexibil recomandat pentru realizarea hidroizolaţiilor continue, fără rosturi. Se utilizează la interior şi exterior direct sub placajele ceramice la cabine de duṣ, băi, terase, balcoane ṣi piscine. Grosime minimă sistem - 2mm  Pentru aplicarea pe suprafete instabile dimensional, care este posibil sa lucreze in timp, se recomanda armarea sistemului prin montarea unei plase de armare din fibra de sticla cu rezistenta la mediu alcalin intre cele doua straturi de HIDROSTOP MEDIUM. Produsul este certificat in conformitate cu SR EN 1504:2 - referitor la materiale pentru protectia elementelor de beton.

  • Usor de aplicat
  • Formeaza un sistem hidroizolant
  • Se utilizeaza la interior si la exterior
  • Prezinta foarte buna rezistenta la inghet-dezghet
  • Impermeabil la apa lichida
  • Foarte buna rezistenta la solutii saline si hidrocarburi
  • Foarte buna permeabilitate la vapori
  • Foarte buna aderenta beton si alte diferite substraturi
  • Aspect Componenta A - amestec uscat, omogen, neaglomerat, de culoare gri. Componenta B - lichid omogen, alb, opac
  • Densitate in stare uscata 1,31 kg/dm3
  • Densitatea materialului proaspat preparat 1,90 kg/dm3
  • pH aproximativ 12

Domeniu de utilizare: pentru hidroizolarea balcoanelor, teraselor, camerelor de baie, piscinelor, rezervoarelor de apa si incintelor umede in general, la interior sau la exterior, in cadrul constructiilor civile si industriale. Se recomanda pentru utilizare in conformitate cu prevederile principiilor PI - protectia impotriva infiltratiilor si MC - controlul umiditatii ale standardului EN 1504-2, precum si, pentru protectia elementelor din beton impotriva carbonatarii. HIDROSTOP MEDIUM protejeaza suprafata impotriva accesului sarurilor in timpul procesului de inghet-dezghet.

Depozitarea si data de expirare Componenta solida A: 12 luni de la data productiei daca este depozitata in ambalajul original sigilat si intact, in spatii uscate si racoroase. Componenta lichida B: 12 luni de la data productiei daca este depozitata in spatii racoroase, ferita de inghet, in ambalajul original sigilat si intact. Data productiei este tiparita pe ambalaj.

Consum: Cca. 1,75 kg/mp/strat, pentru o grosime de 1 mm.

Suprafata suport trebuie sa fie curata, uscata, sanatoasa si stabila, fara praf, urme de grasimi, uleiuri sau alte tratamente anterioare care sa impiedice aderenta materialului pe suport. Inainte de aplicarea membranei HIDROSTOP MEDIUM suprafata suport trebuie umezita cu apa curata sau amorsata cu o amorsa acrilica adecvata pentru gradul de porozitate al acesteia. 

Descarcari

Hidrostop medium fisa tehnica

Descarcari (194.99KB)

Recenzii produs

Evaluare medie

0.0
0 Recenzie
★★★★★ Excelent 0
★★★★☆ Bun 0
★★★☆☆ Mediu 0
★★☆☆☆ Slab 0
★☆☆☆☆ Teribil 0

  • Recenzii (0)

Kema

Kema este un producator de materiale de constructii de inalta calitate. Investitia constanta in noile tehnologii si procesul de productie moderna, rezulta produse care ofera solutii pentru nevoile unei contructii moderne si de durata.