- 34%
Lavoar pe blat Fluminia My Black Square, 67.5x39 cm

Lavoar pe blat Fluminia My Black Square, 67.5x39 cm. Fara orificiu baterie si fara orificiu preaplin. Bateria se achizitioneaza separat!

  • Negru
  • mat
1.505,00 lei
999,00 lei
Cu TVA
Disponibil pentru comanda
My Black Square
Cantitate

Producator: Fluminia

Model: My Black Square

Culoare: Negru

Finisaj: Mat

Forma: Dreptunghiular

Montaj: Pe blat

Material: ceramica

Dimensiune: 39x39x15 cm

Fara orificiu pentru baterie.

Fara preaplin.

Include ventil negru mat cu click-clack.

Interior-exterior negru mat.

  • Lavoarul se monteaza fie pe un blat din marmura, travertin, MDF fie pe un mobilier care in partea de sus se inchide cu un blat.
  • A se asigura in momentul montarii pe blat un spatiu suficient intre perete si lavoar, pentru ca montarea bateriei stative sa se poate efectua atat tehnic cat si estetic.
  • Daca blatul nu mascheaza sifonul, recomandam utilizarea unui sifon cromat.

Fluminia My Black Box Lavoar pe blat 39x39 cm se va potrivi de minune in cadrul majoritatii bailor sau grupurilor sanitare. Are o durata de viata indelungata datorita calitatii si un design deosebit.

Lavoarele Fluminia sunt fabricate din ceramica de cea mai buna calitate, cu finisaj alb stralucitor si au un design fresh. Au fost fabricate cu atentie sporita la detalii.

Indiferent de dimensiunea baii, Fluminia propune produse variate, astfel incat orice spatiu sa poata fi confortabil si frumos amenajat. Cu linii simple si puternice are un aer contemporan caracterizat de margini rotunjite.

Fisa tehnica

Culoare
Negru
suprafata mat/lucios/satinat
mat

Produse asociate