Mortar pentru subturnari Repol VM 30 - Murexin, 25 kg

Mortar pe baza de ciment Repol VM 30 cu vascozitate redusa si contractii compensate recomandat pentru lucrari de subturnare/monolitizare, pentru consolidarea fundaţiilor de maşini, montare stâlpi metalici şi beton, ancorare utilaje, etc. Turnarea se poate face în grosime de strat cuprinse între 8 mm şi 150 mm. Parţial se poate turna straturi în grosime de până la 300 mm.

98,00 lei
Cu TVA
Disponibil pentru comanda
Repol VM 30
Cantitate

MUREXIN

Murexin reprezintă traditie și calitate ridicata in industria materialelor de constructie, de peste 90 de ani. Este membru al Schmid Industrieholding GmbH, originara din Austia. Ecologia si sustenabilitatea sunt aspecte centrale in productia lor, dar fara sa sacrifice calitatea, eficienta si standardele tehnice ridicate produselor.

Mortar special, uscat, gata preparat, reoplastic, cu contractii compensate, rezistent la inghet, cu rezistente mecanice initiale si finale mari si aderenta foarte buna la beton si otel. Recomandat la interior si exterior pentru subturnari si monolitizari buloane de ancoraj la masini si instalatii, elemente prefabricate, fundatii pahar, stalpi metalici etc, chiar in conditii de variatii de temperatura. Se poate turna in cavitati si goluri cu sectiune de la 4mm pana la 150 mm (fara umplutura), partial pentru sectiuni de pana la 300 mm in amestec cu pietris de granulatie 4-8 mm. Mortar pentru ancorarea barelor din otel conf. ÖNORM EN 1504-6, pentru cresterea si refacerea portantei elementelor din beton - Procedeul 4.2.

  • Contractii compensate
  • Extrem de fluid
  • Posibila turnarea in grosimi mari de strat
  • Nu degaja praf la malaxare
  • Rezistent la inghet-dezghet
  • Rezistenţa la presare 1 zi: 33,6 N/mm²; 7 zile: 65 N/mm²; 28 zile: 72,5 N/mm²
  • rezistență la solicitare combinată de încovoiere-întindere 1 zi: 7,10 N/mm²; 7 zile: 9 N/mm²; 28 zile: 12,70 N/mm²
  • Grosime strat max. 30 cm
  • densitate în vrac cca. 1,7 kg/dm³
  • Timp de prelucrare Consistenta F 45 (plastic): cca. 20 min.; Consistenta F 52 (fluid): cca. 30 min.; Consistenta F 73 (foarte fluid): ca. 40 min.
  • Granulometrie 0 - 4 mm
  • Modul de elasticitate cca. 30.000 N/mm²
  • Raspandirea (la 0,14) cca. 12,5 - 13,5 cm (d = 50 mm / h = 35 mm)
  • Necesar apa Consistenta F 45 (plastic): 0,12 l/kg; Consistenta F 52 (fluid): 0,14 l/kg; Consistenta F 73 (foarte fluid): 0,15 l/kg  

Consum ​ca. 2 kg per litru mortar proaspat

Depozitare: 24 luni in mediu uscat, pe paleti din lemn, in ambalaje originale nedesfacute.

Sculă recomandată: Malaxor electric cu turatie redusa, vase de amestecare, mistrie, gletiera, spaclu, cuva pentru mortar.

Baze de aplicare adecvate: Stratul suport trebuie sa corespunda cerintelor specifice pentru conservarea si asanarea constructiilor din beton si din beton armat. In plus stratul suport trebuie sa fie portant, sa nu prezinte urme de praf, uleiuri, grasimi, substante de decofrare, si sa nu fie expus la medii care stimuleaza coroziunea, ex. cloruri. Cu 12 ore inainte de aplicarea mortarelor de reparatii, stratul suport se va umezi pana la saturarea capilarelor. Aderenta min. 1,5 N/mm². Rezistenta la compresiune min. 25 N/mm². 

Descarcari

Repol VM30 fisa tehnica

Descarcari (134.87KB)

Recenzii produs

Evaluare medie

0.0
0 Recenzie
★★★★★ Excelent 0
★★★★☆ Bun 0
★★★☆☆ Mediu 0
★★☆☆☆ Slab 0
★☆☆☆☆ Teribil 0

  • Recenzii (0)

Produse asociate

MUREXIN

Murexin reprezintă traditie și calitate ridicata in industria materialelor de constructie, de peste 90 de ani. Este membru al Schmid Industrieholding GmbH, originara din Austia. Ecologia si sustenabilitatea sunt aspecte centrale in productia lor, dar fara sa sacrifice calitatea, eficienta si standardele tehnice ridicate produselor.