Panou decorativ riflat Mardom Decor Lamelli Stretto

Panou decorativ riflat Mardom Decor Lamelli Stretto

129,00 lei
Cu TVA
Disponibil pentru comanda
natural oak L0105
Culoare
  • lamelli classic oak
  • lamelli natural oak
  • lamelli dark oak
  • lamelli oak grey
  • lamelli light oak
Cantitate

Un panou de perete alb cu un design frumos cu efect tridimensional.

Posibilitate de finisare a panourilor cu capete dedicate - stânga și dreapta.

Produsul este realizat în întregime în Polonia.

Lungime: 270 cm
Latime: 12.5 cm
Adâncime: 1,2 cm

Tehnologia ScratchShield: intarirea maxima a plasticului cu compusi polimerici, fiind cele mai dure lamele de pe piata. Rezistența crescută la impact se traduce într-o îmbunătățire vizibilă a durabilității lamelei atunci când încercați să o zgâriați cu o unealtă ascuțită.

Sunt complet impermeabile. Aceasta înseamnă că pot fi folosite cu succes în încăperi cu umiditate ridicată, precum băi sau bucătării. In situatia de inundatie, contactul direct cu apa nu va afecta aspectul acestua.

Reduce considerabil sunetele din interior și scapă de efectul de ecou. Panourile de perete lamelă vor reduce zgomotele nedorite (de ex. sunetul pasilor). Ca rezultat, veți experimenta în mod clar confortul acustic în casa dumneavoastră.

Usor de montat. Instalarea lamelelor presupune acoperirea panoului cu adeziv de montaj și atașarea lui pe perete. Nu aveți nevoie de instrumente sau abilități specializate pentru aceasta.

Textura si culoare naturala. Lamelele vin într-o varietate frumoasă de nuanțe de lemn pentru a se potrivi cu multe stiluri de interior. Datorită tehnologiei de gofrare, textura șipcilor este înșelător de asemănătoare cu lemnul natural, reflectând canelurile sale delicate și structura eterogenă.

Recenzii produs

Evaluare medie

0.0
0 Recenzie
★★★★★ Excelent 0
★★★★☆ Bun 0
★★★☆☆ Mediu 0
★★☆☆☆ Slab 0
★☆☆☆☆ Teribil 0

  • Recenzii (0)

Produse asociate