- 11%
Sapa autonivelanta Fliessmasse Ausen FMA 30 - Murexin, 25 kg

Şapă autonivelantă de exterior Fliessmasse Aussen FMA 30 (C20/F6) - grosime de strat între 5 ṣi 30mm, inclusiv în pantă până la 3%.

177,00 lei
157,00 lei
Cu TVA
Disponibil pentru comanda
Fliessmasse Aussen FMA 30
Cantitate

MUREXIN

Murexin reprezintă traditie și calitate ridicata in industria materialelor de constructie, de peste 90 de ani. Este membru al Schmid Industrieholding GmbH, originara din Austia. Ecologia si sustenabilitatea sunt aspecte centrale in productia lor, dar fara sa sacrifice calitatea, eficienta si standardele tehnice ridicate produselor.

Sapa autonivelanta, sub forma de pulbere, puternic aditivata, fara tensiuni, cu întarire hidraulica. Pentru interior si exterior pentru corectarea denivelarilor în grosime de la 5 la 30 mm, ca strat suport pentru diferite tipuri de finisaje. Se poate aplica si in panta de pana la 3%. Pentru interior si exterior pentru corectarea denivelarilor în grosime de la 5 la 30 mm, în special pentru neplaneitati mari la plansee si pardoseli, precum si pentru uniformizarea suprafetelor mari. Se recomanda ca strat suport pentru diferite tipuri de finisaje. Se poate aplica si în panta de pana la 3%. Poate fi aplicata si ca suport pentru vopselurile epoxidice.

  • Pe baza de ciment
  • Rezistenta la inghet
  • Aplicabila in panta pana la 3%
  • Consistenta reglabila
  • posibilitate de trafic, de circulație cca. 1 - 2 ore in fc. de grosimea stratului
  • gata de aplicare cca. 24 ore in functie de grosimea stratului
  • Grosime strat max. 30 mm
  • Timp de prelucrare cca. 30 min.
  • Necesar de apa cca. 0,16 l/kg (= 4,0 l / 25 kg Sac) consistenta vartoasa; cca. 0,20 l/kg (= 5,0 l / 25 kg Sac) consistenta fluida
  • Clasificare C 25 / F 7 conf EN 13813

Consum ​cca. 1,6 kg/m² per mm grosime strat

Depozitare: cca. 8 luni, în mediu uscat, ferit de înghet, în ambalaje originale, nedesfacute.

Sculă recomandată: Malaxor cu turatie redusa, vase de amestecare, mistrie, drisca cu dinti, spacluri, dupa caz pantofi cuie, trafalet cu tepi, racleta dintata.

Baze de aplicare adecvate: Stratul suport trebuie sa corespunda cerintelor specifice pentru conservarea si asanarea constructiilor din beton si din beton armat. In plus stratul suport trebuie sa fie portant, sa nu prezinte urme de praf, uleiuri, grasimi, substante de decofrare, si sa nu fie expus la medii care stimuleaza coroziunea, ex. cloruri. Cu 12 ore inainte de aplicarea mortarelor de reparatii, stratul suport se va umezi pana la saturarea capilarelor. Aderenta min. 1,5 N/mm². Rezistenta la compresiune min. 25 N/mm².

Descarcari

Sapa FMA 30 fisa tehnica

Descarcari (140.23KB)

Produse asociate