Solutie de curatat chituri FugaWash Eco - Kerakoll

Solutie FugaWash Eco, pentru indepartarea imediata a chitului de rost - Kerakoll

72,73 lei
Cu TVA
Disponibil pentru comanda
FugaWash Eco
Cantitate

Kerakoll

Firma italiana Kerakoll, infiintata in 1968, este lider international in sectorul Green Building, oferind solutii care protejeaza atat mediul cat si sanatatea clientilor. Cercetarile continue si tehnologia moderna ofera produse si solutii inovatoare, sigure si care se adapteaza diverselor nevoi din domeniul constructiilor.

Detergent eco‑compatibil pentru aditivarea apei de curăţare a Fugalite®, Fugalite® Invisibile, Fugalite® Bio şi Fugalite® Bio Parquet, ideal în GreenBuilding.

Fuga‑Wash Eco, utilizat ca aditiv în apa pentru curățare, prezintă o acțiune detergentă specifică, fără a ataca suprafețele din ceramică, gresie porțelanată și pietre naturale. 

Facilitează curăţarea placărilor. 

In momentul realizarii procesului de curatare chitul de rosturi Fugalite trebuie sa fie neintarit !

Menține buretele mai curat.

Curata eficient fara a fi nevoie de clatire

Îmbunătățește finisajul superficial al chitului

Adecvat pentru toate tipurile de suprafeţe (mozaic din sticla, marmura, piatra naturala si placa ceramica)

  • Ambalaj Sticlă 1,5 l
  • Consum ≈ 100 – 200 m2/1 l
  • Păstrare ≈ 24 luni
  • Dilutie recomandata: 1 dop cu detergent la fiecare 5L de apa
  • Ph = 7
  • Temperatura de aplicare +5 la + 35C
  • Acoperire 100-200mp/L
  • Culoare: transparent

Pregatirea substraturilor:

Acoperirile trebuie curățate în prealabil de praf. Fugalite Eco, Fugalite Eco Invisibile, Fugalite Bio și Fugalite Bio Parchet trebuie să fie încă proaspete.

Mod de preparare:

Fuga-Wash Eco este un lichid transparent gata de utilizare care poate fi diluat în toate proporțiile cu apă. Agitați bine sticla înainte de deschidere pentru a permite redispersia omogenă a lichidului. Turnați un capac dozator (aproximativ 50 ml) pentru fiecare 5 litri de apă conținut în tava de curățare.

Cerere:

Începeți curățarea învelișului când chitul este încă proaspăt. Pentru curățarea definitivă a suprafeței se toarnă Fuga-Wash Eco în tava de curățare conform cantităților indicate, apoi se folosește un burete, de preferință din celuloză, umezit, de grosime mare și dimensiuni mari, pentru a evita săparea rosturilor. Acționați în sens rotativ pentru a reemulsiona stratul de chit de pe plăci și a finisa suprafața rostului. Polimerii specifici foarte dispersibili garanteaza indepartarea reziduurilor de chit folosind o cantitate redusa de apa. Utilizarea unei cantități excesive de apă la curățare ar afecta negativ rezistența chimică finală. Este important să clătiți frecvent și să păstrați apa mereu curată folosind tăvile speciale cu grătare și role de curățare și să înlocuiți, dacă este necesar, buretele sau pâsla impregnată cu chit. Finalizați curățarea intervenind în diagonală pe gresie pentru a evita săparea rosturilor. O uscare ulterioară cu o cârpă pe suprafața proaspăt curățată garantează curățarea totală a oricăror halouri de rășină rămase.

Curăţare Curăţarea uneltelor de reziduurile de Fuga-Wash Eco se realizează prin clătire abundentă.

Descarcari

fisa tehnica

Descarcari (451.97KB)

fisa tehnica

Descarcari (416.1KB)

Recenzii produs

Evaluare medie

0.0
0 Recenzie
★★★★★ Excelent 0
★★★★☆ Bun 0
★★★☆☆ Mediu 0
★★☆☆☆ Slab 0
★☆☆☆☆ Teribil 0

  • Recenzii (0)

Produse asociate

- 22%
Materiale de constructii
Chit rost epoxidic Kerakoll FUGALITE BIO PARQUET 3 KG (paletar culori )
324,00 lei -21% 253,00 lei

Kerakoll

Firma italiana Kerakoll, infiintata in 1968, este lider international in sectorul Green Building, oferind solutii care protejeaza atat mediul cat si sanatatea clientilor. Cercetarile continue si tehnologia moderna ofera produse si solutii inovatoare, sigure si care se adapteaza diverselor nevoi din domeniul constructiilor.