Hidroizolatie monocomponenta Hydrostop 1K - Murexin, 25 kg

Hidrozolatie pe baza de ciment pentru protectia suprafetelor din beton exterioare expuse, precum si a suprafetelor interioare orizontale si vertical, a suprafetelor pe baza de ciment si a suprafetelor minerale. Recomandata in special pentru hidroizolarea dusurilor, toaletelor, camerelor de baie, piscinelor, spalatoriilor care nu sunt supuse deformatiilor si fisurarii.

126,00 lei
Cu TVA
Disponibil pentru comanda
Hydrostop 1K
Cantitate

MUREXIN

Murexin reprezintă traditie și calitate ridicata in industria materialelor de constructie, de peste 90 de ani. Este membru al Schmid Industrieholding GmbH, originara din Austia. Ecologia si sustenabilitatea sunt aspecte centrale in productia lor, dar fara sa sacrifice calitatea, eficienta si standardele tehnice ridicate produselor.

Hidrozolatie pe baza de ciment pentru protectia suprafetelor din beton exterioare expuse, precum si a suprafetelor interioare orizontale si vertical, a suprafetelor pe baza de ciment si a suprafetelor minerale. Recomandata in special pentru hidroizolarea dusurilor, toaletelor, camerelor de baie, piscinelor, spalatoriilor care nu sunt supuse deformatiilor si fisurarii. Este recomandata de asemenea pentru bazinele de apa potabila.

  • Recomandata pt. bazinele de apa potabila
  • Permeabila la vapori
  • Rezistenta la presiune pozitiva si negativa
  • Pentru aplicare manuala si mecanizata
  • Poate fi aplicata pe suprafete umede 
  • Densitate mortar proaspat 1,98 kg/l
  • Densitate in stare afanata, vrac 1,22 kg/l
  • Culoare Gri ciment
  • Granula max. D max: 0,4 mm
  • Necesar de apa aprox. 7,0 l / 25 kg sau 0,28 l/kg
  • Grosimea totala de aplicare Min. 2 pana la max.: 5 mm
  • Timp de punere in opera approx.: 1 h
  • Rezistenta la intindere dupa 28 zile 7 MPa
  • Rezistenta la compresiune 28 zile 35 MPa
  • Impermeabilitatea la apa (dupa: 28 zile, supus 3 zile la apa sub presiune de 0,5 bari si 11 zile la 2 bari) Acoperirea este impermeabila expusa la o presiune directa de 2 bari  

Depozitare: 12 luni de la data productiei daca este depozitata in ambalajul original sigilat si intact, in spatii uscate si racoroase. Data de fabricatie este imprimata pe ambalaj.

Scule recomandate: Pensula, gletiera, gletiera dintata sau mecanizat (airless). Uneltele se vor curata imediat dupa utilizare inainte ca materialul sa se intareasca. Materialul intarit poate fi curatat numai prin procedee mecanice.

Consum 3 - 4 kg/m2 pt. 2 straturi aplicate cu bidineaua (aprox.: 2 mm grosime)

Se poate aplica pe urmatoarele substraturi: - Beton, de clasa cel putin C12/15, fara segregari, fisuri, sau zone neaderente. - Pereti din caramida sau blocuri de beton, ziditi cu mortar de ciment. Daca se aplica pentru hidroizolarea elementelor de ciment situate sub nivelul solului se recomanda aplicarea pe partea cu presiune pozitiva a apei. - Tencuiala de ciment de cel putin 10 mm grosime.

Suprafetele puternic absorbante trebuie impregnate cu amorse in dispersie apoasa (KEMACRYL diluata cu apa in fc. de scopul utilizarii si de stratul suport). Suprafata suport trebuie sa aiba o structura rugoasa si cu porii deschisi, trebuie sa fie uscata, portanta, neanghetata, fara urme de praf, murdarie, uleiuri, particule neaderente sis a corespunda standardelor nationale si europene in vigoare. Suprafetele lise sau care prezinta zone cu lapte de ciment se vor asperiza prin hidrosablare sau sablare cu alice metalice. Suprafata care urmeaza sa fie hidroizolata trebuie sa fie nivelata si sa nu aiba fisuri. In cazul in care exista zone depreciate se vor efectua reparatiile inainte de aplicarea hidroizolatiei. 

Descarcari

Hydrostop 1K fisa tehnica

Descarcari (229.69KB)

Recenzii produs

Evaluare medie

0.0
0 Recenzie
★★★★★ Excelent 0
★★★★☆ Bun 0
★★★☆☆ Mediu 0
★★☆☆☆ Slab 0
★☆☆☆☆ Teribil 0

  • Recenzii (0)

Produse asociate

Materiale de constructii
Solutie de curatare pentru chit epoxidic Ep-Fugenmörtelreiniger ERY92 - Murexin
  202,00 lei
Aditivi
Solutie anti-alge si mucegai Colo AS 50 - Murexin
  84,00 lei
Aditivi
Grund de impregnare Cura IG 20 - Murexin
  107,00 lei
Hidroizolatii
Hidroizolatie monocomponenta Hydrostop 1K - Murexin, 25 kg
  126,00 lei

MUREXIN

Murexin reprezintă traditie și calitate ridicata in industria materialelor de constructie, de peste 90 de ani. Este membru al Schmid Industrieholding GmbH, originara din Austia. Ecologia si sustenabilitatea sunt aspecte centrale in productia lor, dar fara sa sacrifice calitatea, eficienta si standardele tehnice ridicate produselor.