Hidroizolatie Hidrostop Vario - Kema, 28 kg

Hidroizolaţie bicomponentă flexibilă Hidrostop Vario pe bază de ciment, recomandată pentru aplicare la interior ṣi la exterior, în 2 straturi si o grosime totală de minim 2 mm, fără risc de fisurare la temperaturi de la -30°C până la +80°C, certificată conform EN1504 ṣi EN14891 pentru aplicare direct sub placajul ceramic în duṣuri, camere de baie, balcoane, terase, piscine etc.

445,00 lei
Cu TVA
Disponibil pentru comanda
Hidrostop Vario
Cantitate

Kema

Kema este un producator de materiale de constructii de inalta calitate. Investitia constanta in noile tehnologii si procesul de productie moderna, rezulta produse care ofera solutii pentru nevoile unei contructii moderne si de durata.

Membrana hidroizolanta, permanent elastica, cu aplicare in forma lichida, obtinuta prin mixarea componentelor livrate predozat. Disponibila in seturi formate din componenta A - amestec uscat pe baza de ciment, fileri cu granulatie controlata si aditivi in forma redispersabila si componenta B - amestec de rasini polimerice in dispersie. Membrana obtinuta este impermeabila pentru presiune pozitiva si negativa a apei, permeabila la vapori de apa si rezistenta la inghet-dezghet. Recomandata pentru hidroizolarea balcoanelor, teraselor, camerelor de baie, piscinelor, rezervoarelor de apa si incintelor umede in general, direct sub placajul ceramic, pentru constructii civile si industriale, la interior sau la exterior. In conformitate cu prevederile SR EN 1504-2, sistemul format cu HIDROSTOP VARIO poate fi utilizat pentru controlul umiditatii elementelor din beton (principiul MC), si poate prelua fisuri de maxim 1,25 mm latime, fiind clasificat A4 din acest punct de vedere.

  • Capabila da preia fisuri de max. 1,25 mm (Clasa A4)
  • Rezistenta la inghet-dezghet
  • Adera pe suprafete umede
  • Rezistenta la saruri, sulfat de amoniu si uleiuri
  • Aderenta ridicata la suport (2,7 Mpa pe beton)
  • baza chimica Material cimentos imbogatit cu polimeri in dispersie
  • Densitate cca. 1,13 kg/dm³
  • Culoare gri
  • Granulația cea mai mare 0.4 mm
  • Valoare pH 11
  • timp de odihnă, de așteptare 5 min.
  • Rezistent la ploaie dupa 4-6 ore
  • Timp de uscare dupa 3 zile se poate placa suprafata
  • Temperatura de prelucrare -5°C pana la +30°C 

Depozitare: 12 luni de la data productiei daca este depozitata in ambalajul original sigilat si intact, in spatii uscate si racoroase.

Sculă recomandată: Pensula, gletiera sau mecanizat (airless). Uneltele se vor curata imediat dupa utilizare inainte ca materialul sa se intareasca. Materialul intarit poate fi curatat numai prin procedee mecanice.

Consum cca. 1,5 kg/m2 /strat, pentru aplicare manuala cca. 2 kg/m2 /strat, pentru aplicare airless

Suprafata suport trebuie sa fie curata, uscata, sanatoasa si stabila, fara praf, urme de grasimi, uleiuri sau alte tratamente anterioare care sa impiedice aderenta produsului pe suport. Inainte de aplicarea membranei HIDROSTOP VARIO suprafata trebuie umezita cu apa curata sau amorsata cu amorsa acrilica adecvata pentru gradul de porozitate. HIDROSTOP VARIO se aplica atunci cand suprafata este aparent uscata, si cu aspect mat. Apa care balteste trebuie eliminata. Betonul si sapele armate pe baza de ciment trebuie sa aiba minim 28 zile de la turnare. Se recomanda curatarea suprafetei cu apa sub presiune sau prin sablare. Daca se aplica pe o suprafata fina se recomanda asperizarea acesteia prin sablare sau cu o perie de sarma. Suprafetele foarte absorbante sau cele foarte dense trebuie impregnate cu amorsa acrilica specifica fiecarei situatii diluata cu apa in raport 1:1 pana la 1:3 (se vor consulta fisele tehnice). 

Substratul poate fi: - Beton, de clasa cel putin C12/15, fara segregari, fisuri sau cu zone cu aderenta redusa. - BCA - Pereti din placi de gips carton - Pereti din caramida, blocuri de beton, acoperiti cu tencuiala solida din mortar de ciment, cel putin 10 mm. Daca se aplica pentru hidroizolarea zidariei de caramida situata sub nivelul solului este recomandat sa se aplice pe suprafata de unde vine apa. - Tencuiala de cel putin 10 mm grosime, din ciment, solida si aderenta - Daca se aplica peste placi ceramice vechi acestea trebuie bine curatate si, eventual, pregatite mecanic pentru cresterea aderentei.

Descarcari

Hidrostop vario fisa tehnica

Descarcari (168.45KB)

Recenzii produs

Evaluare medie

0.0
0 Recenzie
★★★★★ Excelent 0
★★★★☆ Bun 0
★★★☆☆ Mediu 0
★★☆☆☆ Slab 0
★☆☆☆☆ Teribil 0

  • Recenzii (0)

Kema

Kema este un producator de materiale de constructii de inalta calitate. Investitia constanta in noile tehnologii si procesul de productie moderna, rezulta produse care ofera solutii pentru nevoile unei contructii moderne si de durata.