Vopsea mata de interior Emulplast KA 3500 - Murexin

Vopsea mata de interior lavabila Emulplast KA 3500 cu emisii foarte reduse, permeabilă la vapori, cu putere foarte buna de acoperire. Recomandata la interior pentru toate tipurile de pereți și tavane, suporturi uzuale, inclusiv suprafețe tapetate. Este potrivită și pentru finisarea tapetelor din fibră de sticlă, a celor reliefate și a celor structurate. Verificată conform EN 13300.

357,00 lei
Cu TVA
Disponibil pentru comanda
Emulplast KA 3500
Cantitate

MUREXIN

Murexin reprezintă traditie și calitate ridicata in industria materialelor de constructie, de peste 90 de ani. Este membru al Schmid Industrieholding GmbH, originara din Austia. Ecologia si sustenabilitatea sunt aspecte centrale in productia lor, dar fara sa sacrifice calitatea, eficienta si standardele tehnice ridicate produselor.

Vopsea superioara, rezistenta la frecare, cu putere ridicata de acoperire (clasa 1). Produsul este diluabil cu apa, prezinta emisii reduse si nu contine solventi. Contine caolin natural superior (argila), care influenteaza pozitiv caracteristicile de prelucrare, duritatea suprafetei si aspectul optic al finisajului. Recomandata pentru finisaje la pereti si tavane la constructii noi, precum si in domeniul renovarilor. Pentru suporturile minerale uzuale in constructii, precum tencuieli de ipsos, de var-ciment si de ciment, cat si pe masele de spaclu de ipsos si de var, pe placi de gips-carton, pe beton, peste finisaje in dispersie portante vechi si pe tapete. Informatii cu privire la pregatirea suportului se regasesc la sectiunea "Strat suport".

  • Emisii reduse, fara continut de solventi
  • Pe baza de caolin
  • Clasa 2 de rezistenta la abraziune umeda
  • Culoare baza alba, baza incolora
  • diluare apa; primul strat cu max. 20%; stratul final cu max. 5% apa
  • baza chimica rasini sintetice in dispersie
  • Densitate 1,5 kg/l
  • Grad de strălucire mat
  • Clasa de abraziune umedă Clasa 2
  • Capacitate de acoperire Clasa 1, cu o acoperire de 6,5 m²/l
  • Grad de alb 72 (conf. Berger)
  • Timp de uscare dupa cca. 4 - 6 ore se poate aplica urmatorul strat
  • Granulatie fina

Consum cca. 150 - 200 g/m² per strat

Depozitare: La loc ferit de inghet, racoros si uscat, in ambalajele originale nedesfacute, pe paleti din lemn, timp de 12 luni.

Sculă recomandată: Trafalet, pensula, echipament airless. Sculele se curata cu apa curata dupa utilizare.

Baze de aplicare adecvate: Tencuieli de var-ciment si de ciment P Ic; P II; P III Tencuieli de var-ciment si de ciment P II & P III Tencuieli de ipsos si gata preparate P IV & PV Placi de gips-carton Beton, BCA Zidarie aparenta Finisaje vechi portante.

Stratul suport trebuie sa fie uscat, neinghetat, portant, stabil, sa nu prezinte urme de praf, mizerie, uleiuri, grasimi, substante de decofrare si particule neaderente. Trebuie sa corespunda normelor tehnice nationale si europene in vigoare, precum si regulilor generale recunoscute in domeniu. 

Descarcari

Vopsea KA3500 fisa tehnica

Descarcari (141.81KB)

Recenzii produs

Evaluare medie

0.0
0 Recenzie
★★★★★ Excelent 0
★★★★☆ Bun 0
★★★☆☆ Mediu 0
★★☆☆☆ Slab 0
★☆☆☆☆ Teribil 0

  • Recenzii (0)

Produse asociate

- 5%
Vopsele si tencuieli
Vopsea lavabila SK 600 - Murexin
656,00 lei -5% 623,20 lei
Vopsele si tencuieli
Vopsea acrilica pentru fatade RA 50 - Murexin, 20 kg
  507,00 lei

MUREXIN

Murexin reprezintă traditie și calitate ridicata in industria materialelor de constructie, de peste 90 de ani. Este membru al Schmid Industrieholding GmbH, originara din Austia. Ecologia si sustenabilitatea sunt aspecte centrale in productia lor, dar fara sa sacrifice calitatea, eficienta si standardele tehnice ridicate produselor.