Blog

Descoperă colecția New Garden pentru terase moderne

Descoperă colecția New Garden pentru terase moderne

Timpul dedicat relaxării înseamnă un adevărat ritual, un moment în care te deconectezi total și te bucuri de natură și de liniște. Fie că petreci acest timp de relaxare pe terasă, balcon sau în grădină, modul în care este decorat acel spațiu trebuie să te reprezinte întru totul și să reflecte personalitatea ta debordantă. Noua colecție New Garden te va surprinde prin corpurile de iluminat cu design modern și funcționalitate inedită.

O frapieră încântătoare

Desigur că există modele nenumărate de frapiere, dar ce spui de un model care îți răcește băutura preferată și, în același timp, redă playlistul care îți place atât de mult? Frapiera New Garden Woody are atât iluminare, cât și boxă încorporată, pentru o experiență completă.

Lampa Fredo

Unul dintre cele mai remarcabile elemente pe care le poți adăuga terasei tale este lampa Fredo, ideală pentru decorarea atat a spațiilor exterioare, cât și a celor interioare, în stil contemporan.

Terase în stil scandinav

Pentru terasele amenajate cu accente calde și elemente din lemn, accesoriul care se va integra cel mai bine în acest decor este lampa Amalfi. Este o lampă care se remarcă prin versatilitate, dar și prin practicabilitate, întrucât nu are nevoie de cabluri. Minunată în amenajarea ta din aer liber, cât și în interior, lampa Amalfi te va cuceri cu detaliile sale împletite, din fibre naturale.

În același stil boem este și lampa Rocket, un must-have, în culori calde, cu picioare din lemn, disponibilă prin alimentarea clasică, prin cablu ori alimentare solară. Include, de asemenea, o telecomanda pentru a schimba temperatura și culoarea luminii, ca să se potrivească mănușă atmosferei pe care îți dorești să o creezi.

Lampa potrivită pentru iubitorii de culoare

Este vorba despre Faralay, o lampă portabilă, în culori vibrante care iese în evidență cu ușurință în orice decor ai alege pentru terasa ta.



Fii cu un pas în față în ceea ce privește tendințele și descoperă întreaga colecție New Garden! Alege produsele potrivite pentru amenajarea terasei tale și comandă-le online.