Blog

Inspirație pentru terasa ta - Idei de amenajare

Inspirație pentru terasa ta - Idei de amenajare

Primăvara natura reîncepe să ne surprindă cu frumusețea sa și cu toții simțim nevoia să petrecem mai mult timp în grădină și pe terasă. Astfel că anul acesta e momentul oportun să amenajezi fiecare porțiune din casa ta, care îți oferă oportunitatea de a te bucura de soare și de vremea superbă din sezonul cald. De la ceramică și până la decorațiuni, inspiră-te din ideile noastre și creează un spațiu în care primează tihna, relaxarea și sentimentul unic de „acasă.”

Ceramică

Două stiluri distincte pentru amenajările inedite sunt faianța Vives Aston și Realonda RIBERA. Ambele sunt opțiuni excelente pentru exterioarele caselor și a teraselor cu un aer contemporan sau elegant. Culorile pământii ale faianței Ribera reușesc să se integreze în decor într-o manieră delicată, în timp ce Aston surprinde cu nuanțe calde și deschise care reflectă minunat razele soarelui.

Mobilier modern

De ce să nu îndrăznești să optezi pentru mobilier care scoate orice decor din anonimat? Îți propunem un stil efervescent de mobilier , din colecția New Garden. Scaunul Calvin este nu doar o piesă care atrage toate privirile prin designul excentric, ci este și un element care aduce cu sine distracția la terasă. Este disponibil în mai multe nuanțe, iar opțiunea PLAY îți permite să te bucuri de muzica ta preferată. În timp ce șezlongul New Garden este pur și simplu un vis pentru spațiile în aer liber. 

Corpuri de iluminat cu personalitate

Din categoria elementelor remarcabile care finisează ambientul terasei tale sunt corpurile de iluminat. Ne-am gândit la două astfel de corpuri, ideale atât pentru decorarea spațiilor exterioare, cât și a celor interioare. Este vorba despre lampa Petra și lampa Chloe.

Ghivece

La noua ta terasă, până și plantele merită să fie răsfățate în ghivece uimitoare, cu look modern și durabile. Ghiveciul Olivo Large are o paletă largă de culori din care poți alege tonurile care se încadrează cel mai bine în amenajarea pe care o dorești. Junco este un ghiveci special, ideal pentru a fi așezat în proximitatea pereților. Piesa de rezistență a acestuia e dată de iluminarea LED și dubla posibilitate de alimentare - prin cablu sau solară. Materialele din care cele două ghivece sunt realizate asigură o durată de viață extinsă, pentru ca tu să te bucuri de un ambient spectaculos cât mai mult timp.