Blog

5 modele de ceramică pentru un decor ravisant

5 modele de ceramică pentru un decor ravisant

Amenajările luxuriante sunt cele care au nevoie de parcurgerea acelui „extra mile”. Fie că vorbim despre locuință sau despre un spațiu precum o cafenea ori un restaurant, cu gresia, faianța și mozaicul potrivit, amenajarea începe să fie conturată cu succes. Odată alese, rămân de realizat următorii pași care vor desăvârși decorul dorit: mobilierul, decorațiuni și detaliile. Pentru a bifa însă primul pas al unei amenajări senzaționale, am pregătit 5 modele inedite de gresie, faianță și mozaic care au fost create pentru a exprima eleganță.

Aura - pentru un decor fabulos

Faianța și gresia Aura sunt disponibile în două nuanțe, fiecare dintre ele reușind să contureze un decor uimitor, care te va face să te simți mereu nemaipomenit. Nuanțele gresiei Aura Ambar sunt expresive și se remarcă prin delicatețe și accentele aurii în contrast cu albul. Este o colecție perfectă pentru o baie elegantă ori un living luminos, iar asta pentru că reflectă superb razele soarelui.



Regio - eleganță la superlativ

Această gresie atrage privirile, iar grație pattern-ului său este ideal pentru amenajarea spațiilor comerciale, care doresc să transmită un sentiment special și să creeze o experiență premium pentru cei care îi trec pragul.



Titanium - o colecție inedită

Un accent wall deosebit poate fi creat cu nuanțele multiple ale mozaicului Titanium, de la Vidrepur. Cele zece nuanțe disponibile sunt spectaculoase și se caracterizează prin versatilitate. Culorile mozaicului pot fi combinate, pentru a crea un model unic.



Un mozaic cu personalitate

Pereții din interior se bucură de un look formidabil cu ajutorul mozaicului Bistrot. În plus, acesta poate fi folosit doar pe fragmente mici ale pereților pentru a realiza un efect vizual remarcabil, plin de luminozitate, prin accent wall.



Alege modelul favorit pentru o amenajare memorabilă! Descoperă toate modelele disponibile aici.