Blog

Creează un ambient cald și primitor - 5 idei de colecții de parchet

Creează un ambient cald și primitor - 5 idei de colecții de parchet

Elementul care dă tonul amenajării și este unul dintre cele mai importante la începutul redecorării, este tocmai parchetul. De aceea, ți-am pregătit câteva modele de parchet care sperăm să te inspire să creezi un ambient cald, natural, care să îți ofere momente de liniște și relaxare.

Parchetul Stejar Still - Senses Collection

Cu parchetul Barlinek din colecția Senses, amenajarea unui interior impresionant este simplă. Imaginează-ți un șemineu decorat în funcție de sezon și lumânări parfumate care te fac să te simți confortabil acasă.

Parchetul Frasin Lemon Sorbet Grande 

Dormitor, living sau spațiu comercial - toate sunt locuri perfecte pentru parchetul din Tastes of Life, colecția de parchet, în nuanțe luminoase care te va cuceri cu siguranță și te va ajuta să transformi cu totul fiecare încăpere. Tonurile sale deschise sunt versatile și reușesc să se integreze cu ușurință în orice tip de amenajare, fiind neutre.

Parchetul Hibride Impermeabila Tugela 

Când alegi parchetul, te gândești în primul rând la culoare, în dorința de a-l asorta cât mai bine cu elementele de decor din cameră. Din acest punct de vedere, parchetul Tugela te va cuceri cu siguranță cu nuanța deschisă, precum mierea. În plus, cu textura sa deosebită de lemn te va aduce mai aproape de natură.

Parchet stejar Intense 

Dacă îți place stilul modern, dar înclini și înspre stilul cottage, al cabanelor de munte, s-ar putea ca parchetul Stejar Intense să fie alegerea perfectă pentru tine. Are o culoare plină de personalitate ce va contura atât o zonă confortabilă de luat masa împreună cu cei dragi, cât și o sufragerie expresivă în care toată lumea se simte senzațional.

Parchetul Stejar Touch

Alege un model de parchet care te reprezintă. Extrem de elegant, parchetul Stejar Touch se remarcă mai ales grație culorii cenușii. Prin caracterul său versatil, acesta te va ajuta să te joci cu stilul de amenajare al camerei și să îl transformi periodic, după bunul plac.

Descoperă toate modelele și varietatea de nuanțe disponibile aici.