Blog

O singură colecție de ceramică, posibilități infinite de amenajare

O singură colecție de ceramică, posibilități infinite de amenajare

Ceramica, prin designul său, oferă oportunități multiple de amenajare. Însă, de data aceasta, îți facem cunoștință cu două dintre cele mai versatile colecții de ceramică din selecția Novambient. Având coloristici distincte, forme diverse, dar darul comun de a compune amenajări remarcabile, pentru fiecare încăpere.

Colecția Eterna

Ceramica Eterna de la Ragno va fi eterna ta inspirație când vine vorba de amenajări minimaliste sau sofisticate, în care îți dorești să evidențiezi prin detalii complementare particularitățile personalității tale. Fie că ai în plan amenajarea unei bucătării desprinse din reviste sau a unei băi ce întruchipează o oază a relaxării în propria casa, prin formele și tonurile sale subtile faianța Eterna se pliază întocmai viziunii tale în materie de design interior.

Inspirație pentru camera de zi

...dar și pentru baia ce conturează oaza ta de relaxare

Colecția Seine

Vibrantă, plină de personalitate și jucăușă. Sunt doar câteva dintre cuvintele care descriu cel mai bine colecția Seine de la Vives, de faianță și gresie. Cu nuanțe care îmbină albastrul cerului și vernilul cu tonuri pământii, modelele multiple ale colecției îți oferă prilejul perfect pentru a fi cât mai creativ. A te juca cu alegerea pattern-urilor, a formelor, astfel încât rezultatul final să surprindă.

Inspirație pentru un Reading Corner primitor

...dar și pentru o bucătărie în care abia aștepți să petreci timp cu cei dragi 

Lasă-te inspirat de cele două colecții, Eterna și Seine, și creează spații autentice, dedicate ție.