Blog

Ce culoare de accent să alegi pentru faianța Equipe La Riviera

Ce culoare de accent să alegi pentru faianța Equipe La Riviera

Atunci când alegi ceramica pentru locuința ta, e important să stabilești dinainte o paletă de culori după care să te ghidezi atunci când creezi amenajarea. Dacă încă nu ai stabilit acest lucru, merită să iei în considerare faianța Equipe La Riviera, care e spectaculoasă! Unde mai pui că e disponibilă în atât de multe nuanțe care pur și simplu îți iau ochii?

Tocmai de aceea ne-am gândit să venim în ajutorul tău cu acest articol. Descoperă cum să alegi culoarea de accent astfel încât să creezi armonie cromatică în funcție de fiecare nuanță a faianței!

Nuanța Botanical Green

Visezi la o baie verde oliv? Atunci nuanța Botanical Green e exact ce-ți trebuie. Ai posibilitatea să adaugi câteva accente de culoare neagră, mai ales dacă vrei să obții un design cu influențe industriale, ca în imagine. Alte culori de accent pe care le poți alege în locul negrului sunt roșul stins, nuanța teracotei, crem și culoarea prunei.

Nuanța Ginger

Nuanța Ginger e atât de atractivă că aproape-ți vine să o mănânci! Această culoare de portocală arsă își dezvăluie toate nuanțele atunci când o privești în lumina zilei.

Poți opta pentru culoarea de accent din imagine: un bleu bébé ușor prăfuit, iar efectul va fi garantat. Bineînțeles, există și alte combinații pe care le poți realiza. Și turcoazul, negrul și castaniul sunt alegeri la fel de potrivite.

Nuanța Juneberry

Acest roz întunecat, cu tentă cuprată, este ideal pentru cei care-și doresc un interior cu o cromatică de un dramatism elegant. Nuanța Juneberry se potrivește foarte bine cu negru și alb, dar în același timp poate fi combinată și cu crem, verde oliv sau albastru.

Nuanța Lavanda Blue

O baie în stil modern, cu o geometrie riguroasă și mobilier din materiale naturale și picioare sau cadre de metal, poate fi echilibrată perfect de delicatețea unei faianțe bleu. În acest context, nuanța Lavanda Blue se potrivește foarte bine cu maro-ul texturat și verdele regal.

Nu e neapărat să optezi pentru o astfel de combinație, însă. Dacă-ți dorești ca încăperea să-ți inspire serenitate, atunci optează pentru o culoare de accent cum e rozul pal. Alte culori lângă care poți alătura bleu-ul sunt coraiul, bleumarinul și oranjul tern. Nu uita nici de chitul pentru rosturi, pe care-l poți achiziționa tot în culoarea bleu.

Nuanța Quetzal

Nuanța Quetzal e intensă și cuceritoare. Acest teal întunecat este perfect pentru oricine-și dorește să contureze un interior moody, plin de rafinament și de mister. În ce privește culoarea de accent, poți alege roșul stins, așa cum este suportul lavoarului din imagine, dar și auriu, violet sau chiar tonuri diferite de albastru, de la bleu bébé la turcoaz și albastru marin.

Dacă te întrebi de ce nuanța are o denumire atât de neobișnuită, atunci trebuie să știi că Quetzal este o pasăre cu un penaj superb, verde iridescent pe aripi și roșu pe piept. Nu în ultimul rând, Quetzacotl este un zeu din mitologia aztecă, cunoscut și ca „șarpele cu pene”, care e reprezentat în culori intense de verde, roșu stins și turcoaz. Așa că, dacă vrei să te inspiri din mitologia aztecă, alege roșul!

Nuanța Rose

Rozul pal este atât de delicat încât adaugă finețe în orice interior. În plus, ai posibilitatea să alegi montarea plăcilor de ceramică astfel încât să contureze romburi, nu doar pătrate. Evident, acest lucru e valabil, pentru toate nuanțele în care e disponibilă faianța Equipe La Riviera.

Cu nuanța Rose fac casă bună albul, albastrul pal, griul rece, bejul și chiar și negrul, mai ales dacă vrei să adaugi o notă de rafinament și mister.

Nuanța Blanc

Dacă îți dorești faianță albă, atunci ai noroc! Poți alege ce culoare de accent dorești, pentru că albul se potrivește cu absolut orice. Unde mai pui că nuanța Blanc scoate și mai tare în evidență textura impresionantă a faianței, care face fiecare piesă să reflecte lumina într-un mod ușor diferit, schimbându-și pattern-ul în funcție de unghiul din care privești.

Dacă vrei să descoperi și alte modele de faianță de la producătorul Equipe, îți promitem că sunt la fel de captivante. După ce te hotărăști asupra modelului, sfatul nostru este să-ți calculezi și necesarul de material, ca să poți estima costurile corect. Află din acest articol mai multe despre cum poți face acest lucru, dar și despre criteriile pe care să le iei în calcul când alegi ceramica pentru bucătărie și baie.